Wanneer

19 januari 2017    
16:00 - 18:00

Evenement type

Tender Innovatie EFRO

In februari stelt EFRO-programma Kansen voor West voor de Metropoolregio Amsterdam een subsidiebudget beschikbaar van 8 miljoen euro voor innovatie bij het MKB. Bedrijven en kennisinstellingen kunnen dan weer subsidie aanvragen voor projecten die innovatie bevorderen.

De gemeente Amsterdam nodigt u van harte uit voor een informatiebijeenkomst over deze subsidie op 19 januari 2017 van 16.00 tot 18.00 uur in de Voormalige stadstimmertuin in Amsterdam.

Aanvraag indienen

Organisaties kunnen tussen 1 februari en 1 mei 2017 een subsidieaanvraag indienen. De projecten die in aanmerking komen voor financiering moeten het innovatiesysteem in de Metropoolregio Amsterdam versterken en verbreden en zich focussen op kennisvalorisatie. Samenwerking staat centraal, niet alleen tussen bedrijven instellingen en eindgebruikers, maar ook tussen sectoren.

Tender

De Metropoolregio Amsterdam werkt met een tendersysteem, wat betekent dat projecten inhoudelijk beoordeeld worden op basis van een aantal criteria en vervolgens worden gerangschikt op basis van een puntenbeoordeling.

Informatiebijeenkomst

Overweegt u een aanvraag in te dienen voor uw project en wilt u meer informatie? Kom dan op 19 januari naar de informatiebijeenkomst. Medewerkers van de gemeente Amsterdam informeren u over de inhoudelijke en technische aspecten van deze tender.

  • Datum: donderdag 19 januari
  • Tijd: 16:00 -18:00 uur
  • Locatie: Congreszaal van voormalige stadstimmertuin te Amsterdam
  • Adres: Stadstimmertuin 4-6, 1018 ET Amsterdam.

Aanmelden? Zie hier.