Gezocht : Informatiemedewerker (M/V/X) – Brussel

 In Geen onderdeel van een categorie

Zoek je een uitdagende en veelzijdige baan in een bruisende omgeving? Ben je een zelfstandig werker en pak je graag verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Als informatiemedewerker ben je primair verantwoordelijk voor het algehele informatiebeheer van het Huis van de Nederlandse Provincies (HNP). Het HNP zal de komende periode een IT-transitie ingaan om tot efficiënt en toegankelijk databeheer te komen en jij zal deze in banen leiden. Je inventariseert, analyseert en vertaalt de doorlopende informatiebehoefte van de collega’s en bouwt dit verder uit naar goedwerkende HNP-informatievoorzieningen. Je houdt je onder meer bezig met SEO, sociale media, de ondersteuning van communicatiekanalen, de MS Teams-werkomgeving en de (digitale toegankelijkheid van de) website. Je bent een brug tussen het HNP en de externe ICT-ondersteuning. Samen met de communicatiemedewerker vorm je het communicatieteam van het HNP.

Dit doe je allemaal in het prachtige en levendige Brussel, waar de gezellige terrassen een mooie bijkomstigheid zijn na een drukke werkdag!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een mooie functie in Brussel voor 32 uur per week, met zicht op een vaste aanstelling na 6 maanden proeftijd. Je komt te werken in een modern kantoor met heerlijke koffie, in het hart van de Europese wijk. Verder krijg je een Belgisch contract, wat inhoudt dat je recht hebt op goede arbeidsvoorwaarden, zoals een vergoeding woon-werkverkeer, een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en je ervaring.

Jouw profiel

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, met een relevante opleiding op het gebied van communicatie, informatiekunde en/of informatiemanagement. Werkervaring is een pré.
  • Je hebt een zelfstandige en proactieve houding. Je pakt verantwoordelijkheid.
  • Je beheerst Microsoft 365 Business en WordPress. Je hebt daarbij oog voor een mooie, professionele en toegankelijke uitstraling van onze communicatie- en informatievoorziening.
  • Je communiceert open en spontaan, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beheerst het Nederlands en je hebt goede kennis van het Engels.

Over ons

Wij zijn het Huis van de Nederlandse Provincies (HNP), een veelzijdige organisatie die de belangen vertegenwoordigt van alle 12 Nederlandse provincies en 5 partners in de Europese Unie. Met 35 werknemers uit alle streken van Nederland is de organisatie divers en is geen dag hetzelfde.

Contact

Mail uiterlijk 4 december je CV + motivatiebrief naar Rob van Eijkeren, Head of Office, via vaneijkeren@nl-prov.eu. Voor meer informatie, kan je hem ook bellen, op +31 (0)6 53 16 29 37.


Recent Posts