Wanneer

2 juni 2023    
8:30 - 13:30

 

Welke kansen en uitdagingen biedt digitalisering aan regionale en lokale overheden? De provincie Gelderland organiseert op 2 juni 2023 samen met het Congres van Lokale en Regionale Overheden van de Raad van Europa een high level conference over digitalisering. U kunt zich nu aanmelden.

High level conference

Op 2 juni 2023 organiseren de provincie Gelderland en het Congres van Lokale en Regionale Overheden van de Raad van Europa een conferentie over de kansen en uitdagingen inzake digitale inclusie, cybersecurity en kunstmatige intelligenties die regio’s en steden te wachten staan. Wat is de impact van digitalisering op de lokale democratie, de mensenrechten, het klimaat en onze gemeenschappen?

De conferentie brengt experts en stakeholders uit heel Europa bijeen. De sprekers zijn onder meer Alexandra van Huffelen, staatssecretaris Digitalisering; Leen Verbeek, voorzitter van het Congres van Lokale en Regionale Overheden; en Peter van ’t Hoog, gedeputeerde in de provincie Gelderland.

Aanmelden

Het evenement vindt plaats in het Gelderse provinciehuis (Markt 11, 6811 CG, Arnhem) op 2 juni 2023 van 08:30 tot 13:30. U kunt zich aanmelden via deze link. De voertaal is Engels.

Door:

Femke Boersma, Huis van de Nederlandse Provincies

Bron:

Conference Digital empowerment for European municipalities and regions – Provincie Gelderland