Informatiedag EU-programma’s voor duurzame oplossingen | 6 oktober 2022

 In Circulaire Economie, Duurzame & Gezonde Leefomgeving, Klimaat & Energie, Mobiliteit

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert een informatiebijeenkomst voor onder meer decentrale overheden over Europese programma’s voor duurzame oplossingen. Welke financieringskansen zijn er voor duurzame projecten?

Deze bijeenkomst gaat niet meer door, maar wordt verplaatst naar een later moment in januari of februari 2023. Zodra deze datum bekend is, informeren we u opnieuw. 

Informatiebijeenkomst EU-programma’s

Op 6 oktober 2022 organiseert de RVO een informatiebijeenkomst over de Europese programma’s Interreg, Horizon Europe, CEF en LIFE. Welke financieringsmogelijkheden bieden zij voor duurzame projecten, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, klimaat, energie, circulaire economie of biodiversiteit? De dag zal bestaan uit een keynote speech over de grote transities van de EU, sessies over de verschillende Europese programma’s en verschillende netwerkmomenten.

De dag is interessant voor onder meer (decentrale) overheden, NGO’s, kennisinstellingen, onderzoeksinstituten en het bedrijfsleven.

Aanmelden

U kunt zich via dit registratieformulier aanmelden. U kunt zich opgeven voor verschillende sessies.

De bijeenkomst duurt van 09:30 – 17:00 en wordt gehouden in het Congrescentrum NBC (Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein, Nederland).

Door:

Femke Boersma, Huis van de Nederlandse Provincies

Bron:

Bijeenkomst Europese programma’s voor duurzame oplossingen – Rijksdienst voor Ondernemend Nederland


Recent Posts