Informatiesessie Circular Bio-based Europe (CBE) | 31 mei 2022

 In Circulaire Economie

Op 31 mei 2022 organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een informatiesessie over Circular Bio-based Europe (CBE) en de financieringsmogelijkheden van dit partnerschap voor onderzoek en innovatie. Wilt u weten wat CBE voor u kan betekenen? Meld u nu aan!

CBE

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert op 31 mei 2022 een informatiesessie over het programma Circular Bio-based Europe (CBE), een partnerschap onder het Europese onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon Europe. Het CBE partnerschap helpt partijen (zoals boeren en wetenschappers) uit circulaire en bio-based industrieën bij het stimuleren van innovatie en marktintroductie, door middel van een publiek-private financieringsregeling. Het evenement zal zich richten op de kansen die CBE biedt voor geïnteresseerde partijen en deelt de ervaringen van Nederlandse deelnemers met de voorloper van CBE – het partnerschap Bio-based Industries (BBI).

U kunt zich tot en met 27 mei 2022 via deze link. Het evenement vindt plaats in Amersfoort en zal in het Engels gehouden worden.

Door:

Femke Boersma, Huis van de Nederlandse Provincies

Bron:

Information Session Circular Bio-based Europe (CBE) – Rijksdienst voor Ondernemend Nederland


Recent Posts