Online workshop groene en inclusieve, regionale mobiliteitsoplossingen | 7 maart 2024

Wanneer

7 maart 2024    
14:00 - 16:30

Online workshop groene en inclusieve, regionale mobiliteitsoplossingen | 7 maart 2024

Welke oplossingen zijn er nodig in rurale regio’s om regionale mobiliteit, zoals openbaar vervoer, te verbeteren? Op 7 maart 2024 organiseert het EU-investeringsprogramma voor regio’s, Interreg Europe, een online workshop over groene en inclusieve, regionale mobiliteit. Meld u nu aan!

Online workshop

Hoe zorg je dat rurale regio’s goed op elkaar zijn aangesloten? Hoe creëer je een duurzame transportsector in deze regio’s, die voor iedereen toegankelijk is? Het EU-investeringsprogramma voor regio’s, Interreg Europe, nodigt u uit voor een online bijeenkomst over oplossingen voor groene en inclusieve mobiliteit in rurale EU-regio’s.

De workshop vindt plaats op 7 maart 2024 van 14:00 – 16:30 en bestaat uit twee panels en een plenaire sessie om de opgedane kennis uit te wisselen en conclusies te trekken. Van 16:30 – 17:00 is er tijd om specifieke uitdagingen te bespreken met beleidsexperts in sessies van tien minuten. De voertaal van de workshop is Engels. Meer informatie over de inhoud, vindt u via deze link.

Aanmelden

U kunt zich registreren voor het online evenement via deze link op de Interreg Europe-website.

Door:

Femke Boersma, Huis van de Nederlandse Provincies

Bron:

Green and inclusive regional mobility solutions – Interreg Europe