Wanneer

11 oktober 2022    
12:00 - 15:00

Waar

Neth-ER
Aarlenstraat 22, 1050 Brussel

Meet & Greet Lunch

Op 11 oktober 2022 van 12.00 – 15.00 organiseert adviesbureau ERAC een Meet & Greet Lunch tijdens de #EURegionsWeek. De lunch staat in het teken van Europese actualiteiten, met een reflectie door een Nederlandse Europarlementariër. Tevens is er de mogelijkheid om in realtime een analyse te laten uitvoeren door het monitoringssysteem ‘Europese euro’s’ van ERAC. U bent van harte welkom.

ERAC is een Nederlands adviesbureau voor regionale ontwikkelingen door Europese samenwerking. ERAC helpt overheden, kennisinstellingen en bedrijven met grote uitdagingen op het gebied van regionale economie, de energietransitie en Europa.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven via dit formulier. De lunch zal plaatsvinden bij Neth-ER (Aarlenstraat 22, 1050 Brussel, België). U dient zich uiterlijk 2 oktober 2022 aan te melden.

#EURegionsWeek

In 2022 zal de van 10 tot 13 oktober de 20e editie van de #EURegionsWeek plaatsvinden. De week staat speciaal in het teken van de Europese regio’s en regionaal beleid. In deze week komen vertegenwoordigers van regio’s en steden uit heel Europa samen in Brussel, waaronder politici, bestuurders, experts en academici.

Dit jaar staan vier thema’s centraal: de groene transitie, territoriale cohesie, de digitale transitie en de empowerment van jongeren. Tijdens deze week kunnen partners evenementen organiseren en antwoord geven op de vraag: hoe kunnen wij als regio’s bijdragen aan deze grote vraagstukken? Meer evenementen tijdens deze week, vindt u op de officiële website.