Wanneer

12 oktober 2022    
8:30 - 9:30

Waar

Thon Hotel EU
Wetstraat 75, Brussel, 1040-B

Het aantal plekken voor dit netwerkontbijt is beperkt. De maximum capaciteit is bereikt en het is niet meer mogelijk u in te schrijven.

Netwerkontbijt

Op woensdag 12 oktober van 08.30 tot 09.30 organiseren de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie en het Huis van de Nederlandse Provincies een gezamenlijk netwerkontbijt, in het teken van de #EURegionsWeek.

Uw gastheren zijn Robert de Groot, Permanent Vertegenwoordiger van het Koninkrijk der Nederlanden bij de Europese Unie, en Arthur van Dijk, Voorzitter van het Huis van de Nederlandse Provincies en de Commissaris van de Koning voor de provincie Noord-Holland. Zij nodigen u van harte uit om het ontbijt bij te wonen.

Deze uitnodiging is bedoeld voor de delegaties en bestuurders van Nederlandse gemeenten, provincies en waterschappen die in deze week Brussel bezoeken, alsmede de Nederlandse vertegenwoordigers in het Comité van de Regio’s en de Nederlandse leden van het Europees Parlement.

Aanmelden

U wordt verzocht uiterlijk dinsdag 4 oktober via bijgaande formulier aan te geven of u aanwezig zult zijn. Het ontbijt zal plaatsvinden in het Thon EU Hotel (Wetstraat 75, 1040 Brussel, België). 

#EURegionsWeek

In 2022 zal de van 10 tot 13 oktober de 20e editie van de #EURegionsWeek plaatsvinden. De week staat speciaal in het teken van de Europese regio’s en regionaal beleid. In deze week komen vertegenwoordigers van regio’s en steden uit heel Europa samen in Brussel, waaronder politici, bestuurders, experts en academici.

Dit jaar staan vier thema’s centraal: de groene transitie, territoriale cohesie, de digitale transitie en de empowerment van jongeren. Tijdens deze week kunnen partners evenementen organiseren en antwoord geven op de vraag: hoe kunnen wij als regio’s bijdragen aan deze grote vraagstukken? Meer evenementen tijdens deze week, vindt u op de officiële website.