Wanneer

11 oktober 2022    
18:00 - 20:00

Waar

Thon Hotel EU
Wetstraat 75, Brussel, 1040-B

Oost-Nederlandse netwerkborrel in Brussel

Op 11 oktober 2022 van 18:00-20:00 nodigen de provincies Gelderland en Overijssel u van harte uit voor de netwerkborrel Oost-Nederland tijdens de #EURegionsWeek. Op de borrel kunt u zowel uw Oost-Nederlandse als uw Brusselse netwerk ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Eerder die dag organiseert Th!nk East Netherlands een workshop rondom het thema “Regional energy innovations”. Meer informatie over deze workshop vindt u hier.

Aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk maandag 3 oktober 2022 aanmelden bij Christel van Riele-Bodewes via cj.v.riele-bodewes@overijssel.nl. De borrel vindt plaats in het Thon Hotel EU (Wetstraat 75, 1040 Brussel, België). 

#EURegionsWeek

In 2022 zal de van 10 tot 13 oktober de 20e editie van de #EURegionsWeek plaatsvinden. De week staat speciaal in het teken van de Europese regio’s en regionaal beleid. In deze week komen vertegenwoordigers van regio’s en steden uit heel Europa samen in Brussel, waaronder politici, bestuurders, experts en academici.

Dit jaar staan vier thema’s centraal: de groene transitie, territoriale cohesie, de digitale transitie en de empowerment van jongeren. Tijdens deze week kunnen partners evenementen organiseren en antwoord geven op de vraag: hoe kunnen wij als regio’s bijdragen aan deze grote vraagstukken? Meer evenementen tijdens deze week, vindt u op de officiële website.