Wanneer

10 oktober 2022    
17:00 - 19:00

Waar

Thon Hotel EU
Wetstraat 75, Brussel, 1040-B

Netwerkreceptie

Op 10 oktober van 17:00 tot 19:00 organiseert de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) haar jaarlijkse netwerkreceptie voor bestuurders en EU-adviseurs van decentrale overheden. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen en de #EURegionsWeek samen af te trappen.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven via dit formulier. De receptie zal plaatsvinden in het Thon Hotel EU (Wetstraat 75, 1040 Brussel, België), tegenover het Huis van de Nederlandse Provincies.

#EURegionsWeek

In 2022 zal de van 10 tot 13 oktober de 20e editie van de #EURegionsWeek plaatsvinden. De week staat speciaal in het teken van de Europese regio’s en regionaal beleid. In deze week komen vertegenwoordigers van regio’s en steden uit heel Europa samen in Brussel, waaronder politici, bestuurders, experts en academici.

Dit jaar staan vier thema’s centraal: de groene transitie, territoriale cohesie, de digitale transitie en de empowerment van jongeren. Tijdens deze week kunnen partners evenementen organiseren en antwoord geven op de vraag: hoe kunnen wij als regio’s bijdragen aan deze grote vraagstukken? Meer evenementen tijdens deze week, vindt u op de officiële website.