Wanneer

29 november 2023 - 30 november 2023    
Hele dag

Jaarlijkse POLIS-conferentie | 29 & 30 november 2023

Op 29 en 30 november 2023 organiseert POLIS hun jaarlijkse conferentie in Leuven, waar steden en regio’s hun resultaten op gebied van vervoer kunnen presenteren aan experts en andere belanghebbenden uit de publieke en private sector. U kunt zich halverwege juni 2023 aanmelden!

Conferentie

De jaarlijkse POLIS-conferentie vindt dit jaar plaats op 29 en 30 november 2023 en heeft als onderwerp Europa´s leidende rol in duurzame stedelijke mobiliteit. Tijdens deze conferentie krijgen steden en regio’s de kans om hun resultaten op het gebied van vervoer te presenteren aan een publiek van experts en andere belanghebbenden. Ook zullen er sprekers uit het netwerk aanwezig zijn om onderwerpen uit te lichten.

De conferentie vindt plaats in Leuven op 29 en 30 november 2023. De aanmeldingen worden halverwege in juni geopend op deze website.

POLIS

POLIS is een Europees netwerk waarin regio’s en steden samen werken aan innovatieve mobiliteitsoplossingen. Naast de jaarlijkse POLIS-conferentie, organiseert POLIS webinars en stelt POLIS namens alle deelnemende decentrale overheden position papers op inzake Europees transportbeleid. Enkele grote gemeenten en de meeste provincies zijn lid van POLIS, evenals de Breda University of Applied Sciences en Rijkswaterstaat.

Door:

Femke Boersma, Huis van de Nederlandse Provincies

Madelief Post, Huis van de Nederlandse Provincies

Bron:

2023 ANNUAL POLIS CONFERENCE – POLIS